top of page

De schimmige bedrijfsstructuur van Onecoin

Dat er veel aan de hand was met OneCoin was al een tijdje duidelijk. De laatste weken komen er echter telkens mee zaken naar buiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Ondertussen zijn er, nog onbevestigde, berichten, dat ook vanuit de United Kingdom er door rechercheteams volop onderzoek wordt gedaan, daar waar OneCoin in Duitsland en Italië reeds is verboden. Onderstaande afbeeldingen zeggen genoeg over de schimmige en ondoorzichtige bedrijfsstructuur van OneCoin. Ondertussen blijven OneCoin aanhangers, ook in Nederland nog volop meetings houden, om mensen op agressieve wijze te bewegen in OneCoin te stappen.

Bijgaand artikel schetst een verslag (klik door op de interne link van het artikel om het gehele artikel gratis te lezen via Blendle) van een OneCoin avond waar mensen op indringende wijze een pakket OneCoin door de strot wordt geduwd. Een artikel geschreven door Martijn Mulder van het toonaangevende magazine Quote.

Alle signalen wijzen erop dat OneCoin een explosief einde nadert, en de launch op de publieke echange, die voor volgend jaar april staat aangekondigd, niet zal gaan halen. En al zouden ze dit halen, dan nog rijst de sterke vraag of de blockchain zoals deze vorig jaar tijdens het Global Event werd gepresenteerd, überhaupt wel bestaat.

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
No tags yet.
Follow "THIS JUST IN"
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page